Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Pasirinkite savo šalį Lietuva Lietuva
Nemokamas pristatymas visiems užsakymams viršijantiems € 45
Pristatymas per 3-5 darbo dienas
Saugus mokėjimas su 3D Secure

Dantų šepetėlis CS 12460

Palepinkite savo dantenas

Su aukščiausia kokybe švelniam valymui, dantų valymą paverskite puoselėjančiu kasdieniu ritualu. Jūs mylite savo dantenas. Dantenos myli jus.

12460 ypač ploni plaušeliai iš naujo apibrėžia švelnumą ir efektyvumą

Kiekvienas Curen® plaušelis yra 0,08mm skersmens – toks pat plonas kaip plaukas

Paverskite dantų valymą puoselėjančiu kasdieniu ritualu: dėmesingu, rūpestingu ir suteikiančiu džiaugsmo

Aštuoniakampė rankena užtikrina taisyklingą dantų valymą 45 laipsnių kampu

Mūsų šedevras

Šis ypatingas dantų šepetėlis yra tarsi aksomas jūsų dantims... nuo švelnaus prisilietimo vos pradėjus valytis dantis iki šilko švelnumo pojūčio po to. Apnašos pašalinamos nepriekaištingai.

Atsakingas malonumas

Požiūris į dantų valymą kaip darbą– jau praeityje. Dabar dantų valymas su CS 12460 velvet tampa kasdieniu dėmesio sau ir džiaugsmo ritualu.

Geros nuotaikos formulė

Koks nepakartojamas jausmas prieš, per ir po! Prieš... laukimas. Per... taip švelnu. Po... gaivumas, lengvumas ir jausmas lyg po apsilankymo pas burnos higienistą.

Toks švelnus. Toks veiksmingas.

Dėl akivaizdžių priežasčių rekomenduojamas odontologų ir burnos higienistų: daugybė švelnių plaušelių apnašas pašalina nepažeisdami emalio, o dantenas išvalo joms nepakenkdami.

Šiek tiek pakreipta, kompaktiška dantų šepetėlio galvutė

Optimaliam valymui. Pasiekia ir valo anksčiau „nepasiekiamas“ vietas. Lengvai išvalo už galinių krūminių dantų.

Švelni ir rūpestinga priežiūra

CS 12460 su apnašomis kovoja nekenkdamas. Daugybė švelnių plaušelių pašalina apnašas ne tik kruopščiau nei kieti plaušeliai, bet ir saugiau.

Kodėl jis?

Kai žinai, tai– žinai. Pradėjus naudoti švelnų CS 12460 mažais sukamaisiais judesiais ir jo nespaudžiant– viskas taps aišku. Prisijunkite prie švelnumo revoliucijos.

Koks yra taisyklingas dantų valymo kampas?

Geriausia dantis valytis 45 laipsnių kampu, kai pusė dantų šepetėlio galvutės yra ant dantenų, o kita pusė ant dantų. Aštuoniakampė CS 12460 rankena užtikrina, jog jūsų šepetėlis bus pakreiptas 45 laipsnių kampu.

Kito lygio švelnumas. Kito lygio veiksmingumas.

Curaprox CS 12460 yra tarsi aksomas jūsų dantims... nuo švelnaus prisilietimo vos pradėjus valytis dantis iki šilko švelnumo pojūčio po to. Sukurta ir pagaminta Šveicarijoje.

Kiekvienas išsirinks savo švytėjimą

Su prašmatnia ir subtilia elegancija pagyvinkite ne tik savo burnos priežiūros rutiną, bet ir vonios kambarį. Pasirinkite iš 36 skirtingų spalvų derinių. Matinė. Elegantiška. Graži. Pagaminta Šveicarijoje.

Curaprox skirtumas

Daugelis žmonių dantis valo per stipriai spausdami ir naudodami dantų šepetėlius su per kietais plaušeliais. Taip padaroma žala, kuri sukelia atsitraukiančias dantenas. Mūsų itin smulkūs Curen® plaušeliai yra kitokie. Jie apsaugo nuo žalos ir užtikrina neprilygstamai švelnią valymo galią.

Atraskite ritualą

Skirkite šiek tiek laiko sau ir savo burnos sveikatai. Tyliai, du kartus per dieną... valykite dantį po danties mažais, švelniais sukamaisiais judesiais ir beveik nespausdami. Kiekvieną dieną ta pati seka: apatinė išorė, apatinis vidus, viršutinė išorė, viršutinis vidus. Dėmesingai. Gražiai.

Tikrieji jūs

12460 ypatingi Curen® plaušeliai garantuoja maloniausią Curaprox patirtį. Už tvirtus gražius dantis ir sveikas dantenas. Be emalio pažeidimų, be atsitraukusių dantenų. Atraskite savo autentišką šypseną.

Dantų emalis yra kietesnis už plieną

Tačiau rūgštys ir kieti dantų šepetėliai gali jį pažeisti. Švelnūs plaušeliai pašalina apnašas negadindami emalio, o dantenas nuvalo joms nekenkdami.

Tiek daug plaušelių

12460 plaušelių yra daug. Net ir mums.

Kiekvieno jų skersmuo yra 0,08 mm– jie tokie pat ploni kaip plaukai. Taip suformuojamas precedento neturintis tankus valymo paviršius, kuris švelniai apgaubia dantį ir jo vagelę. Patirkite neįtikėtinai kruopštų ir veiksmingą valymą.

Kaip turėčiau valyti savo dantis?

Kiekvieno žmogaus burna yra skirtinga. O patarimų kaip valytis dantis yra labai daug. Tačiau egzistuoja nenuviliantis ir visiems tinkantis metodas.

Pradėkite nuo 45 laipsnių kampo– pusė šepetėlio laikykite ant dantų, pusė ant dantenų

Valykite švelniai… beveik nespausdami

Judėkite mažais švelniais sukamaisiais judesiais ir leiskite, kad dantų šepetėlis jums diktuotų judesius

Matomos danties šaknys

Ką galiu
padaryti?

Sužinokite daugiau Pirkti

Kelioninis rinkinys

Valykite savo
dantis kelionėje

Sužinokite daugiau Pirkti

Dantenų priežiūra

Valymas vietoje
šveitimo

Sužinokite daugiau Pirkti